havermansnv

Over Ons

Al generaties lang zijn wij het vertrouwde aanspreekpunt voor al uw verzekeringen.

Wij hanteren een persoonlijke aanpak waarin uw wensen centraal staan! Op het internet kan u een schat aan tegensprekelijke informatie en tarieven vinden. Het is onze job als makelaar om jullie te begeleiden, bij te staan en de correcte info te verstrekken. Dit zowel bij het kiezen van uw verzekering alsook bij een probleem of schade. Wij vergelijken de verzekeringsmarkt en zoeken de waarborgen en tarieven die het best bij uw wensen passen.

Onze sleutelwoorden zijn:

  • Ervaring
  • Service
  • Transparantie
Neem contact op!

Sinds 2022 is Els een nieuw gezicht in ons kantoor. Vroeger was Els actief in een syndicuskantoor, hier heeft ze ervaring opgedaan die niet onbelangrijk is vandaag. Els staat graag voor U klaar voor alle administratieve taken en als allround mederwerkster.

Peggy heeft zich eerst ontwikkeld in de boekhouding. In 2015 heeft ze de stap gezet om zich volledig op verzekeringszaken te richten. En dat misstaat haar zeker niet! Ook Peggy staat graag voor u klaar als allround medewerkster.

Vanaf 01/05/2023 is Mi-jé op welverdiend pensioen. We gaan haar enorm missen na +30 ontzettend mooie dienstjaren! Een dikke merci voor alles.

Als echtgenote van Danny zet Chris zich sinds 1989 mee in voor de zaak. Zij legt zich voornamelijk toe op het ontvangst & de algemene administratie.

Nick Havermans

Als 3de generatie in het kantoor heeft Nick het geluk gehad zeer veel vakkennis als bagage mee te krijgen. Intussen heeft hij in alle verzekeringstakken de nodige ervaring opgedaan. Hijzelf en het kantoor dragen dan ook klantvriendelijkheid, sterke premies, een correcte schaderegeling en een uitermate goede service hoog in het vaandel.

Danny Havermans

In 1963 is zijn vader Havermans Jan begonnen met de verzekeringen in bij- beroep. In 1983 is Danny zelf full- time mee in de zaak gestapt om uiteindelijk in 1989 het kantoor in Ravels te vestigen. Danny heeft kennis van alle aspecten en met zijn jarenlange ervaring en deskundigheid is Danny een onmisbare schakel.